diumenge, 15 d’abril del 2018

Hiperoartis

Són una subclasse de peixos sense mandíbules. Tenen una ventosa a la boca que els hi permet enganxar-se a la seva resa i xuclar la seva sang. Tenen la boca plena de dents punxegudes que estan fetes per perforar.

dissabte, 14 d’abril del 2018

Musaranya elefant

Són petits mamífers insectívors nadius d'Àfrica. Les seves dimensions són  de 100 i 300mm i pesen aproximadament 50 grams. Rep aquest nom per què és la musaranya més gran que existeix. 


dissabte, 7 d’abril del 2018

Loris

Els loris són una subfamília de primats de la família dels loríside. Els loris són animals nocturns, que es troben a boscos tropicals poc densos de l'Índia, Sri Lanka i el Sud-est Asiàtic. El moviment dels loris és una forma de grimpar a quatre potes, lenta i cautelosa. Les femelles deixen les cries als caus mentre cerquen aliment. 


dissabte, 31 de març del 2018

Tarser

Els tarsers o tàrsids són una família de primats prosimis, possiblement monotípica, dins l'infraordre dels tarsiformes. Tot i que antigament el grup estava més estès, totes les espècies actuals viuen a les illes del Sud-est asiàtic. 
Fa entre 8'5cm i 16 d'alçada, viuen entre 5 i 12 anys i pesen entre 80 i 120 grams.Resultat d'imatges de tarsier

dissabte, 24 de març del 2018

Drac Blau de Mar

El Drac blau de Mar és un mol·lusc, amb brànquies, de la família dels Glaucidae que es passa la vida flotant per el mar.
Viu al costat de les costes càlides Australianes, Sudafricana i Europea. Flota gràcies a unes bosses d'aire situades als pulmons deixant-se portar per les corrents marines.
Mides:
De 5 a 8cm de longitud i es hermafrodita.
S'alimenta de meduses o carabelas.


dissabte, 17 de març del 2018

Tardígrad

Són uns animals molt petits i aquàtics, tenen 8 potes i estan segmentats. El seu significa petit Ós d'aigua.Els adults més grans poden assolir una longitud corporal d'1,5 mm, els més petits per sota de 0,1 mm. Les larves poden arribar a estar per sota dels 0,05 mm. S'en coneixen 1.150 espècies.
Resultat d'imatges de Ós d'aigua

dissabte, 10 de març del 2018

Ocapi

Es diu que l'Ocapi es "un fòssil vivent" ja que és un del animals més antics del mon, al seu parent més proper es la girafa. Aquest animal viu a les frondoses selves  al Nord de la República Dominicana del Congo.

Mides:
Aquest animal fa 2 metres de allargada, 1'5 metres d'alçada i pesa aproximadament 250 kg.
Els Ocapis són animals solitaris que, de vegades s'uneixen en petits grups de forma poc frecuent. 
L'esperança de vida  d'un Ocapi esta al voltant de el 30 anys. El seu sentit més desenvolupat es l'olfacte seguit de l'oïda. Les cries  tenen un ampli repertori vocal, amb el qual poden comunicar-se amb les seves mares, però els adults tendeixen a ser muts. 

dissabte, 3 de març del 2018

Ai-Ai

L'Ai-Ai es una espècia de lèmur que viu a Madagascar que combina unes llargues dents similars a les d'un rosegador amb al dit del mig llarg i prim (mes que la resta dels dits). És el primat nocturn mes gran del món i es caracteritza per el seu mètode de trobar menjar; cerca els arbres buscant larves, després fa forats a la fusta i hi introdueix el dit del mig per extreure'n la presa.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=bWBhgwP1iuI


dissabte, 24 de febrer del 2018

Àngel de Mar

Aquest petit animal nomès s'alimenta de papallones de mar. Es com una petita medusa transparent que te una gran habilita per camuflar-se.
Aquest animal es transparent tot i que es veu d'un color blavos amb el cap i la punta de la cua de color taronga.
D'aquest animal no hi ha gaire informació ja que es molt petit i costa molt de trobar. 


dissabte, 17 de febrer del 2018

Peix Gota o Peix Borró

Es troba en les profunditats de les costes d'Austràlia i Tasmània. Es un animal molt lleig a causa de la pressió de les profunditats de el mar i el seu cos es gelatinos.
El setembra de 2013 va ser escollit com a l'animal mes lleig del món i va ser adoptat per la "Ugly Animal Preservation Society" com a mascota.